Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Δροσερό γλυκάκι ψυγείου της ξαδελφούλας Ελευθερίας Κισσαμιτάκη!!!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Υλικά:

2 γιαούρτια πλήρη
2 φάκελα ζελέ φράουλα
2 ποτήρια νερού ζεστό νερό
1 μικρή κομπόστα ανανά

Για την διακόσμηση:
5-6 φρέσκιες φράουλες
Σάλτσα φράουλας (περιγράφεται στην συνταγή: Σεμιφρέντο με φράουλες και κρέμα μπαλσάμικο)

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το ζελέ φράουλα (και των 2 φακέλων) με 2 ποτήρια βραστό νερό μέχρι να διαλυθούν. Προσθέτουμε τα 2 γιαούρτια και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Το μείγμα το βάζουμε στη φόρμα που θέλουμε (π.χ. στρογγυλή πλαστική, αλουμινένια φόρμα του κέικ).
Κόβουμε σε κυβάκια μέτρια την κομπόστα ανανά και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα μας.Το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει καλά (καλύτερα όλο το βράδυ) και την επομένη ξεφορμάρουμε βυθίζοντας στιγμιαία την φόρμα μας σε ζεστό νερό (τονίζω το στιγμιαία!!!)

Διακοσμούμε όπως μας αρέσει και απολαμβάνουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου