Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Υλικά:

1 φλιτζάνα λάδι ραφινέ
1 φλιτζάνα σιμιγδάλι χονδρό
1 φλιτζάνα ινδοκάρυδο
2 φλιτζάνες ζάχαρη (αν θέλετε μπορείτε να αφαιρέσετε λίγο)
4 φλιτζάνες νερό
Ξύσμα ενός λεμονιού



Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό, το λάδι τη ζάχαρη, το ινδοκάρυδο, το ξύσμα από λεμόνι για 5 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μείγμα.
Τον βάζουμε σε φόρμα της αρεσκείας μας και τον αφήνουμε να κρυώσει εντός ή εκτός ψυγείου. Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο από πάνω και…απολλαμβάνουμε!!!

Μμμμμμμμμμμ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου