Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Μπρουσκέτες με αλλαντικά και ρόκα!!!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Υλικά:

½ κιλό ψωμί πολύσπορο (προτιμήστε από φούρνο, όχι του τοστ)
200 γρ. τυρί γραβιέρα Κρήτης τριμμένο
200 γρ. σαλάμι αέρος κομμένο σε φέτες
2 ντομάτες φρέσκες κομμένες σε μικρά κυβάκια
1 ματσάκι φρέσκια ρόκα


Εκτέλεση:
Κόβουμε σε φέτες το ψωμί και απλώνουμε πάνω τους το σαλάμι, μετά την ντομάτα και στο τέλος
το τυρί. Βάζουμε τις φέτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180ο C, σε αντιστάσεις ή αέρα μέχρι να λιώσει το τυρί, γύρω στα 8 με 10 λεπτά.

Βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε τις μπρουσκέτες απλώνοντας πάνω τους μπόλικη ρόκα που την αλατίζουμε ελαφρά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου