Κυκλοφορήσαμε...

Το βιβλίο μου κυκλοφόρησε και θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας τις γευστικές μου προτάσεις.

Κυκλοφορεί σε Ελληνικά αλλά και άλλες οκτώ γλώσσες.

Μια πρωτότυπη μαγειρική έκδοση με πάνω από 120 συνταγές από φαγητά και γλυκά, σε σχήμα όμορφο και χρηστικό.

Για να το προμηθευτείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο efialif@yahoo.gr

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα και φέτα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Υλικά:

1 κιλό μύδια φρέσκα ή κατεψυγμένα
Χυμό ενός λεμονιού
3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 κρεμμύδι ξερό ή 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένο
½  φλιτζάνα ελαιόλαδο
Ξύσμα ενός λεμονιού
300 γρ. μαλακή φέτα

Ρίγανη

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι (αν είναι δυνατό και αντικολλητικό)βάζουμε το λάδι και όταν ζεσταθεί σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε τα μύδια. Τα σοτάρουμε για 5 λεπτά και τα σβήνουμε με το χυμό λεμονιού μέσα στον οποίο έχουμε διαλύσει την μουστάρδα. Τα αφήνουμε να βράσουν για 5 έως 7  λεπτά και αφού προσθέσουμε και τη ρίγανη, ρίχνουμε και την φέτα (θριμματισμένη) και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 3 ακόμα λεπτά
Τα σερβίρουμε με την υπέροχη σάλτσα τους και φροντίζουμε  να έχουμε και μπόλικο ψωμάκι για τρελές….βούτες!!!
Μην παραλείψετε να τα συνοδεύσετε με ουζάκι που τους ταιριάζει τέλεια!!!
Μμμμμμμμμμμ!!!!



*ΠΡΟΣΟΧΗ: αλάτι ΔΕΝ  βάζουμε!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου