Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Σαλάτα με πλιγούρι, πορτοκάλι και άρωμα μέντας!!!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά:


250γρ, πλιγούρι (το μουλιάζουμε σε νερό για 3 ώρες και το σουρώνουμε)
2 πορτοκάλια καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομματάκια
Μια χούφτα μαύρη Κορινθιακή σταφίδα
4 μικρά αγγουράκια κομμένα σε μικρά κομματάκια
2 φράσκα κρεμμύδάκια κομμένα σε φετούλες
½ μάτσο μέντα φρέσκια (ή δυόσμο) ψιλοκομμένη

Για την σως:
Χυμό ενός πορτοκαλιού
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 σφηνάκι ξύδι
Αλάτι

Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ  ρίχνουμε όλα τα υλικά μας (όχι της σως) και ανακατεύουμε απαλά.
Πριν σερβίρουμε περιχύνουμε τα υλικά μας με της σως και διακοσμούμε με φυλλαράκια μέντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου