Υλικά:
1 πράσινη σαλάτα (ότι σας αρέσει π.χ. λόλα, μαρούλι,
ρόκα ή ανάμεικτη)
1 αβοκάντο
2 πράσινα φρέσκα κρεμμυδάκια
10 ντοματίνια
1 καθαρισμένο ρόδι (τα σπόρια του)
Λίγοι καθαρισμένοι ηλιόσποροι
200 γρ. στήθος κοτόπουλο φιλέτο το οποίο αφού πρώτα
έχετε αλείψει με μουστάρδα, γλυκιά πάπρικα, αλάτι και πιπέρι το έχετε ψήσει σε
αντικολλητικό σκεύος ελαφρά λαδωμένο για 15 λεπτά σύνολο)
Για το ντρέσινγκ:
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1 σφηνάκι ξύδι
1 μεγάλη κουταλιά σούπας μέλι
1 κουταλιά σούπας πετιμέζι (αν δεν έχετε παραλείψτε
το ή αντικαταστήσετε το απλό ξύδι με μπαλσάμικο)
Αλάτι
Εκτέλεση:
Σε μία λεκάνη ανακατεύουμε όλα
τα υλικά της σαλάτας καθώς και το κοτόπουλο αφού πριν το κόψουμε σε φετούλες.
Σε ένα σέικερ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ και τα ανακινούμε
καλά.
Περιχύνουμε τη σαλάτα μας, ανακατεύουμε ελαφριά και απολαμβάνουμε
ένα ελαφρύ, υγιεινό και πλήρες γεύμα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου