Υλικά:
2 γιαούρτια πλήρη
2 φάκελα ζελέ ανανά
2 ποτήρια νερού βραστό νερό
1 φάκελο ζελέ κεράσι
1 φάκελο ζελέ μπανάνα
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το ζελέ κεράσι όπως περιγράφεται
στη συσκευασία
και το βάζουμε σε ένα μέτριο ορθογώνιο καλύτερα ταψάκι. Το ίδιο κάνουμε και
για το ζελέ μπανάνα (σε άλλο ταψάκι). Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν. Όταν
τα ζελέ μας πήξουν καλά αρχίζουμε να ετοιμάζουμε το γλυκάκι μας. Ανακατεύουμε
το ζελέ ανανά (και των 2 φακέλων) με 2 ποτήρια βραστό νερό μέχρι να διαλυθούν. Προσθέτουμε
τα 2 γιαούρτια και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Το μείγμα το βάζουμε
στη φόρμα που θέλουμε (π.χ. αλουμινένια φόρμα του κέικ).
Κόβουμε σε κυβάκια μέτρια τα ζελέ μας που έχουν πήξει και τα
ρίχνουμε μέσα στο μείγμα με το γιαούρτι. Το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει καλά
(καλύτερα όλο το βράδυ) και την επομένη ξεφορμάρουμε βυθίζοντας στιγμιαία την φόρμα
μας σε ζεστό νερό (τονίζω το στιγμιαία!!!)
Δεν λέτε πόσα γραμμάρια γιαούρτι
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσο είναι τα κεσεδάκια τα κανονικά. 200x2. Το φτιάχνω και εγώ ♥️
Διαγραφή