Υλικά:
250γρ, πλιγούρι (το μουλιάζουμε σε νερό για 3 ώρες και το
σουρώνουμε)
2 πορτοκάλια καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομματάκια
Μια χούφτα μαύρη Κορινθιακή σταφίδα
4 μικρά αγγουράκια κομμένα σε μικρά κομματάκια
2 φράσκα κρεμμύδάκια κομμένα σε φετούλες
½ μάτσο μέντα φρέσκια (ή δυόσμο) ψιλοκομμένη
Για την σως:
Χυμό ενός πορτοκαλιού
1 σφηνάκι ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε
όλα τα υλικά μας (όχι της σως) και ανακατεύουμε απαλά.
Πριν σερβίρουμε περιχύνουμε τα υλικά μας με της σως και
διακοσμούμε με φυλλαράκια μέντας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου