1 κιλό αρνάκι κομμένο σε μικρά κομμάτια (με τα κόκαλα)
200γρ. γραβιέρα κομμένη σε κύβους
1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους
1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
1 καρότο κομμένο σε χοντρές ροδέλες
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε χοντρά κομμάτια
6 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φετάκια
Φρέσκο δενδρολίβανο
Χυμό και ξύσμα δύο λεμονιών
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε
απαλά. Αφήνουμε τα υλικά για μια ώρα να μαριναριστούν.
Απλώνουμε διπλή λαδόκολλα και ρίχνουμε τα μισά υλικά μας.
Δένουμε σφικτά με σπάγκο ή με κομμάτι αλουμινόχαρτο. Το ίδιο κάνουμε και με τα
υπόλοιπα υλικά μας.
Προθερμένουμε το φούρνο μας στους 170ο C και ψήνουμε το φαγητό μας για 1 ώρα και 45
περίπου λεπτά.
Σερβίρουμε τα πουγκιά μας όπως είναι και με ένα ψαλίδι
μπροστά στους καλεσμένους μας τα ανοίγουμε. Μμμμμμμ!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου