Υλικά:
½ κιλό ρεβίθια ξερά και μαγειρεμένα σούπα (τελειωμένα) όπως
ξέρουμε και κάνουμε, και αν δεν ξέρουμε όπως ορίζει η συσκευασία
1 φλυτζάνα ρύζι τύπου Αμερικής
Πιπέρι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Αφου μαγειρέψουμε τα ρεβίθια μας και τους βάλουμε και το
λεμόνι με το αλεύρι, ρίχνουμε μέσα τον χόντρο και το ρύζι και τα αφήνουμε να
βράσουν σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να
απορροφήσουν σχεδόν το ζουμάκι τους
και να μαλακώσει το ρύζι.
Σερβίρονται ζεστά μόλις ετοιμαστούν πασπαλισμένα με μπόλικο
πιπεράκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου