Υλικά:
Για 4 άτομα
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένος
1/3 ματσάκι άνηθο
2 φύλλα δάφνης
6 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
¾ κούπας ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Βράζουμε τα φασολάκια σε μπόλικο νερό για κανένα 20λεπτο μέχρι
να μαλακώσουν σχετικά. Τα σουρώνουμε και σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο
και αφού ζεσταθεί σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε τα φασολάκια. Προσθέτουμε
την ντομάτα, το σκόρδο, την δάφνη, αλάτι, πιπέρι τον άνηθο και ένα νεροπότηρο
νερό.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να μαγειρευτούν τα
φασολάκια και προσέχουμε να μην τα αφήσουμε να λιώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου