Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού – Πιπέρι για το σερβίρισμα
1 κύβο λαχανικών
1 κύβο ζωμό μοσχάρι
(το ιδανικό είναι να έχετε δικό σας ζωμό από κοτόπουλο ή μοσχάρι)
Εκτέλεση:
Βάζουμε το ζωμό να βράζει ή αν δεν έχουμε βράζουμε νερό και
προσθέτουμε τους 2 κύβους. Όταν βράσουν προσθέτουμε τις χυλοπίτες, τον
ξινόχοντρο, και το αλάτι. Τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά το πολύ και η
απλή αλλά υπέροχη αυτή σουπίτσα είναι έτοιμη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου