400γρ. καπνιστό σολομό
500ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
Δύο σφηνάκια βότκα
Άνηθο μισό ματσάκι
Λίγο ελαιόλαδο για το σωτάρισμα
Εκτέλεση:
Ξεκινάμε βάζοντας τις ταλιατέλες να βράζουν και ταυτόχρονα
ετοιμάζουμε το σολομό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί
ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια που έχουμε κόψει σε λεπτές ροδέλες. Στη συνέχεια
κόβουμε σε κομμάτια το σολομό σε μέγεθος σπιρτόκουτου και τον προσθέτουμε στην
κατσαρόλα. Ανακατεύουμε για 5 λεπτά και σβήνουμε με τη βότκα. Σε ένα λεπτό
ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε γύρω στα 3 λεπτά. Σβήνουμε το μάτι
και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο και είναι έτοιμο.
Βάζουμε σε ένα πιάτο ταλιατέλες (τις έχουμε σουρώσει) και προσθέτουμε απο πάνω σάλτσα με σολομό!!!!
Βάζουμε σε ένα πιάτο ταλιατέλες (τις έχουμε σουρώσει) και προσθέτουμε απο πάνω σάλτσα με σολομό!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου