Υλικά:
5 ψωμάκια κουβέρ
5 φέτες ζαμπόν ή όποιο άλλο αλλαντικό σας αρέσει ψιλοκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια
2 μεγάλα μανιτάρια πόρτο μπέλο κομμένα σε μικρά κυβάκια
200ml κρέμα γάλακτος πλήρης ή light
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και αφαιρούμε λίγη από την ψίχα τους
ώστε να δημιουργήσουμε ένα μικρό βαθούλωμα. Βάζουμε μέσα σε καθένα
από τα μισά
ψωμάκια από λίγο ζαμπόν, πιπεριά, μανιτάρι και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.
Περιχύνουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος μοιράζοντας την να
φτάσει για όλα τα ψωμάκια και αφού τα αραδιάσουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα, τα
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσουν ελαφρά
(γύρω στ 12 λεπτά).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου