Υλικά:
1 λόλα
1 μαρούλι
1 τόνο σε λάδι ή νερό
1 κούπα καλαμπόκι βρασμένο (σπόρους)
10 ντοματίνια βελανίδια
1 αγγουράκι σε φέτες
1 κούπα κρουτόν
Λίγο αλάτι
4 κουταλιές γιαούρτι
3 κουταλιές μαγιονέζα
2 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές λεμόνι (χυμό)
Εκτέλεση:
Αφού πλύνουμε καλά την λόλα και το μαρούλι τα κόβουμε σε μέτρια
κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ, αλατίζουμε ελαφριά. Ρίχνουμε από πάνω το καλαμπόκι,
τα ντοματίνια, το αγγουράκι, τον τόνο και τους απλώνουμε την σως (από πριν έχουμε
ανακατέψει καλά όλα τα υλικά της) και τέλος τα κρουτόν. Σερβίρουμε αμέσως για
να μην μαλακώσουν τα κρουτόν αλλά και να μην μαραθούν τα σαλατικά μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου