Υλικά:
½ κιλό φύλλο κρούστας
Για τη γέμιση:
½ κιλό χανιώτικη μυζήθρα
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια
3 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
2 ασπράδια αυγών
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης καλά.
Παίρνουμε ένα φύλλο το βουτυρώνουμε και βάζουμε από πάνω
άλλο, το βουτυρώνουμε και τελειώνουμε με τρίτο φύλλο. Όπως είναι απλωμένα
σκορπίζουμε μέρος της γέμισης υπολογίζοντας να μας φτάσει για 5 ρολά. Τυλίγουμε
τα φύλλα με τη γέμιση σε ρολό σφιχτό και αφού ολοκληρώσουμε τη διαδικασία και
με τα 5 ρολά τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 με 2 ώρες να σφίξει το μείγμα.
Στη συνέχεια με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε φέτες τα ρολά μας
πάχους ενός δακτύλου και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Τα αλείφουμε με
αυγό και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 200ο C για μισή ώρα περίπου (βασικά μέχρι να
ροδίσουν) και είναι έτοιμα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου