3 πακέτα μπισκότα τύπου digestive
250γραμ τυρί Φιλαδέλφεια
150gr.
κουταλιές σούπας βιτάμ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κρέμα γάλακτος 250ml
1/3 του κρασοπότηρου χυμό λεμονιού
1 μαρμελάδα της αρεσκείας σας γύρω στα 350γρ, (προτείνεται
από άγρια μύρτηλα)
Εκτέλεση:
Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi και τους προσθέτουμε το βιτάμ
λιωμένο. Ανακατεύουμε και σε μέτριο πυρέξ το απλώνουμε σαν βάση.
Χτυπάμε στο μίξερ για αρκετή ώρα το ζαχαρούχο, το τυρί και
την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει το μείγμα, Στη συνέχεια προσθέτουμε και το
χυμό λεμόνι.
Απλώνουμε το μίγμα πάνω στη βάση με τα μπισκότα και αφού
σκεπάσουμε με μεμβράνη το βάζουμε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες τουλάχιστον. Όταν
παγώσει αρκετά απλώνουμε από πάνω την μαρμελάδα που πριν την έχουμε αφρατέψει
με ένα πιρούνι.
Έτοιμο και πεντανόστιμο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου