Υλικά:
200 γρ. σταμναγκάθι ωμό και καλά πλυμένο
3-4 φέτες πορτοκαλιού κομμένες σε φιλετάκια
1 αχλάδι κομμένο σε φετούλες
1 μικρό κομμάτι γραβιέρα Κρήτης κομμένο σε μικρά κυβάκια
Για το dressing:
Χυμό μισού πορτοκαλιού
1 σφηνάκι ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλιά του γλυκού μέλι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το σταμναγκάθι και περιχύνουμε από
πάνω τα υλικά του dressing
αφού πριν τα έχουμε ανακατέψει πολύ καλά.
Γυρνάμε γύρω-γύρω στο σταμναγκάθι να υγραθεί από τη σάλτσα μας
και το βάζουμε σε μια μεγάλη πιατέλα.
Ρίχνουμε από πάνω τις φέτες πορτοκαλιού, το αχλάδι και την
γραβιέρα.
Απολαμβάνουμε ένα
τέλειο γεύμα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου