Υλικά:
10-12 αυγά
1 νεροπότηρο φρέσκο γάλα
100 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
100 γρ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
10 λουκανικάκια Φρανκφούρτης κομμένα σε ροδέλες
1 ντομάτα μεσαία κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
5 πατάτες κομμένες όπως οι τηγανητές και
τηγανισμένες
Λίγο αλάτι – πιπέρι
Σε ένα μεγάλο πυρέξ απλώνουμε τις τηγανητές πατάτες
που θα αποτελέσουν την βάση της ομελέτας μας.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και όλα τα υπόλοιπα
υλικά και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι καλά-καλά.
Περιχύνουμε τις πατάτες με το παραπάνω μείγμα και το
βάζουμε στο φούρνο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190ο
C
, στον αέρα για 30 με 35 περίπου λεπτά. Ουσιαστικά περιμένουμε η ομελέτα μας να
φουσκώσει και να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου