Υλικά:
3 κούπες αλεύρι
1 μπέικιν πάουντερ
3 αυγά
2 κούπες ζάχαρη (να λείπει λίγο από την 2η κούπα)
1 βιτάμ 200γρ.
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
1/5 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κούπα μήλα κομμένα σε μικρά κυβάκια
Εκτέλεση:
Σε μία λεκάνη ανακατεύουμε με μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη
μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε, το βούτυρο, και μετά από 3 λεπτά το αλεύρι, το
μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το αλάτι και στο τέλος τα μήλα και χτυπάμε για 3
ακόμα λεπτά.
Μοιράζουμε το μείγμα στα ειδικά φορμάκια αφού πριν τα
έχουμε αλείψει παντού με βιτάμ και στη
συνέχεια πασπαλίσει με τριμμένη φρυγανιά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, σε αντιστάσεις, για 25-30 περίπου λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το φούρνο και μετά από 5
λεπτά το ξεφορμάρουμε και όταν κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου