Πολλοί ίσως δεν γνωρίζετε τι είναι τούτο το μεζεδάκι που
όταν όμως το δοκιμάσετε θα το λατρέψετε. Τα λουβάκια είναι φρέσκα μικρά κουκιά
που δεν έχει ωριμάσει ακόμα ο σπόρος μέσα τους. Είναι τρυφερά και αν τα
ετοιμάσετε όπως απλά σας περιγράφω θα με θυμηθείτε. Συνδυάζονται άριστα με
μπουμπουριστούς χοχλιούς!!!
Υλικά:
αλεύρι για το αλεύρωμα
λίγο αλάτι
½ κρασοπότηρο ξύδι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα λουβάκια μας και τους κόβουμε λίγο τις άκρες. Τα
αλατίζουμε, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε για 5 λεπτά περίπου φροντίζοντας
να τα γυρνάμε και από την άλλη πλευρά. Όταν είναι έτοιμα τους ρίχνουμε το ξύδι
και τα αφήνουμε 2-3 λεπτά ώστε να εξατμιστεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου