Υλικά:
Χυμό ενός
λεμονιού
3 κουταλιές
σούπας μουστάρδα
1 κρεμμύδι
ξερό ή 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνα ελαιόλαδο
Ξύσμα ενός
λεμονιού
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Σε ένα
μεγάλο τηγάνι (αν είναι δυνατό και αντικολλητικό)βάζουμε το λάδι και όταν
ζεσταθεί σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε τα μύδια. Τα σοτάρουμε για 5 λεπτά
και τα σβήνουμε με το χυμό λεμονιού μέσα στον οποίο έχουμε διαλύσει την
μουστάρδα. Τα αφήνουμε να βράσουν για 5 έως 7 λεπτά και αφού προσθέσουμε και τη ρίγανη,
ρίχνουμε και την φέτα (θριμματισμένη) και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 3 ακόμα
λεπτά
Τα
σερβίρουμε με την υπέροχη σάλτσα τους και φροντίζουμε να έχουμε και μπόλικο ψωμάκι για
τρελές….βούτες!!!
Μην
παραλείψετε να τα συνοδεύσετε με ουζάκι που τους ταιριάζει τέλεια!!!
Μμμμμμμμμμμ!!!!
*ΠΡΟΣΟΧΗ:
αλάτι ΔΕΝ βάζουμε!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου