Υλικά:
Για 4 άτομα:
Για 4 άτομα:
4 φέτες φρέσκου σολομού
Για την μαρινάδα:
Χυμό από 1 λεμόνι
Χυμό από 2 πορτοκάλια
3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μπλεντεράκι όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα
κάνουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Περιχύνουμε με αυτό το σολωμό και τον αφήνουμε
να μαριναριστεί το λιγότερο 1 ώρα.
Τις ψήνουμε είτε σε σχαροτήγανο, είτε σε αντικολλητικό
τηγάνι (να είναι καλά πυρωμένα) ή τις βάζουμε στο φούρνο στη μεσαία σχάρα και
ψήνουμε στο γκριλ γύρω στα 7 λεπτά από κάθε πλευρά. Κατά την διάρκεια του
ψησίματος περιχύνουμε σταδιακά με μέρος της μαρινάδας.
Σερβίρουμε με βραστά χορταράκια ή βραστά λαχανικά (μπρόκολο,
κουνουπίδι) ή τέλος πάντων με ότι μας αρέσει!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου