Υλικά:
8 μπουτάκια κοτόπουλου
5 κουταλιές σούπας σόγια σως
5 κουταλιές σούπας
μουστάρδα
2 κουταλιές σούπας μέλι
Χυμό ενός μεγάλου λεμονιού
3 σκελίδες σκόρδο
½ κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι ( όχι πολύ γιατί η σόγια σως είναι αλμυρή)
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και δημιουργούμε μια μαρινάδα
στην οποία προσθέτουμε τα μπουτάκια, τα γυρνάμε να μαριναριστούν παντού και τα
αφήνουμε για 4 ώρες τουλάχιστον αν θέλουμε καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ταψί μαζί με την μαρινάδα και
τα ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 200ο βαθμούς φούρνο για 40 λεπτά
περίπου
Μπορείτε να το σερβίρετε με άσπρο ρύζι τύπου basmati ή
χοντροκομένες τηγανητές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου