Κυκλοφορήσαμε...

Το βιβλίο μου κυκλοφόρησε και θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας τις γευστικές μου προτάσεις.

Κυκλοφορεί σε Ελληνικά αλλά και άλλες οκτώ γλώσσες.

Μια πρωτότυπη μαγειρική έκδοση με πάνω από 120 συνταγές από φαγητά και γλυκά, σε σχήμα όμορφο και χρηστικό.

Για να το προμηθευτείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο efialif@yahoo.gr

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Υλικά:

1 φλιτζάνα λάδι ραφινέ
1 φλιτζάνα σιμιγδάλι χονδρό
1 φλιτζάνα ινδοκάρυδο
2 φλιτζάνες ζάχαρη (αν θέλετε μπορείτε να αφαιρέσετε λίγο)
4 φλιτζάνες νερό
Ξύσμα ενός λεμονιού



Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό, το λάδι τη ζάχαρη, το ινδοκάρυδο, το ξύσμα από λεμόνι για 5 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μείγμα.
Τον βάζουμε σε φόρμα της αρεσκείας μας και τον αφήνουμε να κρυώσει εντός ή εκτός ψυγείου. Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο από πάνω και…απολλαμβάνουμε!!!

Μμμμμμμμμμμ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου