1 φλιτζάνα λάδι ραφινέ
1 φλιτζάνα σιμιγδάλι χονδρό
1 φλιτζάνα ινδοκάρυδο
2 φλιτζάνες ζάχαρη (αν θέλετε μπορείτε να αφαιρέσετε λίγο)
4 φλιτζάνες νερό
Ξύσμα ενός λεμονιού
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό, το λάδι τη ζάχαρη, το
ινδοκάρυδο, το ξύσμα από λεμόνι για 5 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε
και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μείγμα.
Τον βάζουμε σε φόρμα της αρεσκείας μας και τον αφήνουμε να
κρυώσει εντός ή εκτός ψυγείου. Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο από πάνω
και…απολλαμβάνουμε!!!
Μμμμμμμμμμμ!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου