Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Μπρουσκέτες με απάκι και γραβιέρα

Υλικά:

1 μπαγκέτα ψωμί της αρεσκείας σας
½ κιλό Κρητικό απάκι κομμένο σε λεπτές λοξές φέτες
150 γρ. τυρί γραβιέρα τριμμένο
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
  
Εκτέλεση:


Κόβουμε την μπαγκέτα μας σε φέτες λεπτές και λοξές. Βάζουμε πάνω μια φέτα απάκι, λίγους κύβους ντομάτας και τελειώνουμε με τριμμένο τυρί.

Ψήνουμε στους 200ο C  μέχρι να λιώσει το τυρί και απολαμβάνουμε με κρασάκι ή μπύρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου