Υλικά:
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 μεγάλα πράσα (σε ραβδάκια κομμένα)
½ κιλό σπανάκι (κρατάμε τις ρίζες πριν το φύλλωμα)
1 ματσάκι μάραθο (χοντροκομμένο)
1 νεροπότηρο λάδι
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση:
Αφού πλύνουμε καλά τα χόρτα μας τα τοποθετούμε όλα μαζί και
τα κρεμμύδια, πράσα, σπανάκι, μάραθο σε μεγάλη κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά τα
αφήνουμε να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους. Μετά από μισή ώρα προσθέτουμε
και τις πατάτες. Δεν προσθέτουμε καθόλου νερό. Επίσης αλατοπιπερώνουμε και όταν
μαλακώσουν χόρτα,πατάτες, και είναι σχεδόν έτοιμα (5 λεπτά πριν). Σπάμε σιγά
σιγά ένα ένα τα αυγά από πάνω και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Μετά από τα πέντε
λεπτά σερβίρουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου