Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Χιλοπίτες με ξινόχοντρο σούπα

Υλικά:

100 γρ. ξινόχοντρο
200 γρ. χιλοπίτες λεπτές
Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού – Πιπέρι για το σερβίρισμα
1 κύβο λαχανικών
1 κύβο ζωμό μοσχάρι  (το ιδανικό είναι να έχετε δικό σας ζωμό από κοτόπουλο ή μοσχάρι)





Εκτέλεση:

Βάζουμε το ζωμό να βράζει ή αν δεν έχουμε βράζουμε νερό και προσθέτουμε τους 2 κύβους. Όταν βράσουν προσθέτουμε τις χυλοπίτες, τον ξινόχοντρο, και το αλάτι. Τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά το πολύ και η απλή αλλά υπέροχη αυτή σουπίτσα είναι έτοιμη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου