Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Γλυκό ψυγείου με πορτοκάλι!!!

Υλικά:

για την κρέμα:
1 ζαχαρούχο γάλα
400γρ. τυρί κρέμα
200γρ. γιαούρτι πλήρες
1 φλυτζάνα τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
Ξύσμα 2 πορτοκαλιών

για την βάση:
2 συσκευασίες μπισκότα oreo με άσπρη γέμιση (σπασμένα στο χέρι)

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Γλυκό ψυγείο με φράουλες!!!

Υλικά:

για την κρέμα:
1/2 κιλό φράουλες που θα πολτοποιήσετε
400ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (χτυπημένη σε σαντιγή)
1 ζαχαρούχο γάλα
200ml γιαούρτι πλήρες
5 σταγόνες εσάνς φράουλας
5-6 φράουλες για διακόσμηση = λίγα φύλλα μέντας

για την βάση:
500 γρ. μπισκότα τύπου digestive θρυμματισμένα εντελώς
100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη