Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Σοκολατόπιτα με χαλβά και μπανάνα!!!

Υλικά:

500 γρ. μαύρη κουβερτούρα
500 γρ. ταχίνι
300 γρ. χαλβά από ταχίνι (όποιο τύπο μας αρέσει) θρυμματισμένο
3 φρέσκιες μπανάνες κομμένες σε ροδέλες

Εκτέλεση:
Λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε μπεν-μαρί, απομακρύνουμε από την εστία και προσθέτουμε το ταχίνι. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ομελέτα στο φούρνο!!!

Υλικά:

10-12 αυγά
1 νεροπότηρο φρέσκο γάλα
100 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
100 γρ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
10 λουκανικάκια Φρανκφούρτης κομμένα σε ροδέλες
1 ντομάτα μεσαία κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
5 πατάτες κομμένες όπως οι τηγανητές και τηγανισμένες
Λίγο αλάτι – πιπέρι

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Κρασοκούλουρα!!!

Υλικά:

1 ½ νεροπότηρο ελαιόλαδο
1 νεροπότηρο γεμάτο ζάχαρη
1 νεροπότηρο (200ml)  κρασί (λευκό ή ρωμαίικο)  
1 μπέικιν πάουντερ
½ κουταλάκι του γλυκού σόδα
1 κουταλιά της σούπας κανέλα

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Γλασαρισμένα πορτοκάλια με σοκολάτα!!!

Υλικά:

5 πορτοκάλια μικρά σε μέγεθος (για τις ροδέλες μικρά, για τα μπαστουνάκια μεγάλα)
300 γρ. κουβερτούρα

Για το σιρόπι:
3 φλυτζάνες ζάχαρη
½ φλυτζάνα φρέσκο χυμό πορτοκάλι
1 κουταλιά σούπας κονιάκ

Εκτέλεση:
Για τις ροδέλες πορτοκαλιού: